Vegansk one-pot-pasta – cremet og lækker

No votes yet.
Please wait...

Vegansk one-pot-pasta - cremet og lækker

Da jeg boede hjemme hos mine forældre, havde jeg en fast maddag om ugen. Vi fik tit en sammenkogt ret, hvor jeg fik lov til at eksperimentere. Senere hen fandt jeg ud af, at det jeg gjorde, bliver kaldt onepot. Jeg vil i dag præsentere jer for en af de retter jeg fik tryllet frem. Vi har gjort retten ekstra cremet ved at tilsætte soyafløde. Du kan også bare bruge almindelig fløde. Hvis du ikke har peberfrugt eller gulerødder kan du bruge de grønsager du har til rådighed.
Forb. tid25 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid55 min
Antal: 4

Ingredienser

 • 1 spsk olie til stegning
 • 1 løg
 • 2 fed hvidløg
 • 1 rød peberfrugt
 • 10 cherrytomater
 • 2 gulerødder
 • salt og peber
 • 1 dåse hakkede tomater
 • 5-7 dl vand
 • 250 g glutenfri pasta eller almindelig pasta
 • 3 tsk tørret krydderier fx timian, oregano og basilikum
 • ½ tsk sukker
 • 2 dl soyafløde eller almindelig fløde
 • friskhakket persille

Sådan gør du

 • Hak løg og hvidløg fint.
 • Skær grønsagerne som du ønsker.
 • Svits løg og hvidløg i et par minutter og tilsæt dernæst grønsagerne.
 • Lad dem svitse med et kort øjeblik.
 • Hæld dåsen med hakkede tomater og vand ved og drys retten med salt, peber og oregano.
 • Tilsæt pastaen og kog retten indtil pastaen er al dente.
 • Tilsæt fløde og smag retten til med salt og peber.
 • Drys med hakket persille til servering.

Noter

Du er meget velkommen til at følge madsynet.dk på vores instagramprofil Her vil du se masser af billeder af de retter vi laver. Du er også velkommen til at skrive en kommentar herunder, hvis du har spørgsmål eller feedback til opskriften.  
Facebook
Facebook
Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

vurdere opskriften