For leden dag fik vi græsk moussaka og det smagte skønt.
Vi har anvendt de ingredienser, vi lige havde i køleskabet. Retten kan varieres efter man ønsker, Men auberginer, kartofler og tomater er grundingredienserne i moussakaen. Forberedelses tid: |
Madlavnings tid: 40 min |
Serveringer: 4 personer |
Ingredienser
|
Fremgangsmåde
Drys salt på aubergineskiverne og lad dem trække i 10 minutter. Svits løg, hvidløg ved middelvarme. Tilsæt hakket tomater og soltørret tomat. Lad det hele simre og smag til med salt og peber. Lav mornaysaucen: Smelt smørret i en gryde ved middelvarme. Tilsæt hvedemelet i og rør i gryden. Hæld mælken lidt af gangen under omrøring, til saucen er lind og uden klumper. Tilsæt ost og rør indtil osten er smeltet. Smag tilmed muskatnød, salt og peber. Smør et fad med smør. Kom lidt mornaysauce i bunden og derefter skiftevis sauce, aubergineskiver kartoffelskiver og squashskiver. Slut af med mornaysauce
|
relaterede artikler:

