Vegetarburger med kikærtebøffer

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Vegetarburger med kikærtebøffer

En hjemmelavet burger er altid en vinder hos de fleste. Burgere kan varieres i det uendelige, men denne vegetarburger er meget populær herhjemme. Jeg kan tydeligt huske fra min barndom at vi fik burgere en gang om ugen. Og jeg fik lov til selv at præge min burgere og det foregig omkring spisebordet. Min mor havde et stort udvalg af bøffer og grøntsager, som man kunne få i sin burgere men også at guffe i sig imens bøffen blev stegt færdig. Her er opskriften på de skønne kikærteburgere. Nederst kan du også finde en opskrift på lynhurtig, hjemmelavet burgerdressing og nemme og luftige burgerboller.
Forb. tid5 min
Tilb. tid10 min
Samlet tid15 min
Ret: hovedretter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 200 g tørrede kikærter
  • 1 æg
  • 2 fed hvidløg
  • chilifrugt
  • 1 bdt bredbladet persille
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk salt
  • 2 spsk hvedemel
  • ½ citron saften herfra

Sådan gør du

  • Læg kikærterne i blød natten over, og kog dem i cirka 45 minutter.
  • Hak persillen fint.
  • Hak ligeledes chilien fint.
  • Kom alle ingredienserne i en blender og blend det til en fin fars.
  • Farsen skal være fast. Kom evt. mere mel hvis farsen er for våd.
  • Smag farsen til med salt og peber og kom farsen på køl i 30 minutter.
  • Form til bøffer og steg dem på en pande i cirka 5 minutter på hver side eller steg dem i ovnen ved 200 grader i cirka 20 minutter.

Noter

Kom bøfferne i din burger eller servere dem for sig selv.
Prøv også:
Mexicansk vegetarburger

Hjemmelavet burgerdressing på 2 minutter


Nemme burgerboller med sesam
Facebook
Facebook
Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *