Tag din smagsløg en tur til Marokko.
Forberedelses tid:
10 min
Madlavnings tid:
25 min Serveringer:
4 personer
Ingredienser:
1 dåse hakkede tomater med hvidløg
1 åeberfrugt skåret i tern
2 gulerødder i små tern
2 løg, finthakket
1 pastinak i små tern
lidt olie til stegning
1 spsk karry
1 tsk gurkemeje
½ tsk stødt nelliker
2 dl vand plus 1 terning bouillon
10 tørrede abrikoser skåret i små tern
1 dl rosiner
salt, friskkværnet peber
lidt persille, finthakket
lidt mynte, finthakket
50 g mandlr tørristede og hakket
tilbehør: couscous
Fremgangsmåde
Varm lidt olie op i en gryde.
Kom karryen og brænd den af i 1-2 minutter under omrøring.
Tilsæt alle grønsagerne og steg dem i 2 minutter.
Tilsæt krydderier sammen med tomater, abrikoser, rosiner, bouillon salt og peber.
Skru ned, læg låg på og lad det simre i cirka 25 minutter eller til grønsagerne er tilpas møre.
Hvis retten bliver for tør så tilsæt lidt mere vand.
Smag retten til med krydderier.
Servere hakket persille, myntej og mandler og gerne couscous.
relaterede artikler:


Mohammed, det er en super god opskrift. Mega lækkert resultat og nem ret at tilberede. Skal helt sikkert laves igen herhjemme.
Hej Lene det glæder os at du kan lide opskriften Og 1000 tak for din kommentar.
Jeg ser frem til at smage rettenpå arbejde.