Hvad skal du servere til nytårsaften?
Du har lyst til at lave alt muligt, og du har svært ved at beslutte dig? følelsen kender vi rigtig godt.
Vi vil gerne hjælpe dig på vej.
At lave en 3 retters menu til mange gæster kræver ret meget tid og energi, men det vigtigste er at din økonomi kan klare det, derfor har vi besluttet at lave en menu, der både er tidsbesparende og billig.
500 kr vil det koste dig til gengæld er der mad til mange og i hvert fald kød til flere dage. forretten og desserten kan du lave dagen før.
Til forret skal vi have en lækker lakserulle med dildcreme og den kan du lave dagen før.
til hovedret: culottesteg med ovnstegte tomater, kartofler, flødekartofler og en lækker waldorfsalat
Til dessert: en vanvittig god chokolademousse. Og lav moussen dagen før. smager bare bedre.
Vi slutter aftenen med lidt mere sukker. honning ristede mandler bliver det til og en omgang hjemmelavede p-tærter.
Hvad består din menu af?
2019 har været et år med masser af gode oplevelser. og vi tror på at 2020 bliver vildere.
1000 tak for at du følger madsynet og vi håber at du også har lyst til at læse med i 2020.
relaterede artikler:


Jeg har lige lavet hvid chokolademousse med passionsfrugt coulis .
Til hovedret racellettte med forskelligt kød, æg, og grønt.
Forretten bliver sikkert jeres laks, men Nina kan ikke med dild, så en lille justering der.
Hej Pede tak for din kommentar. det er så fedt at du følger med og lader dig inspirere. Jeg håber det smagte jer. Vi ønsker dig og din familie en skøn lørdag
VH Madsynet