Kyllingebøffer er sunde bøffer, hvor man andvender hakkede kyllingekød. Bøfferne er meget lettere i konsistensen end de klassiske hakkebøffer, men du får masser af smag fra kyllingekødet. Kyllingebøffer kan serveres med hjemmelavet bådekartofler i ovn og dampet spidskål,
men de er også rigtig gode i burgere eller i pitabrød.
Forb. tid10min
Tilb. tid20min
Samlet tid32min
Ret: hovedretter
Antal: 4personer
Ingredienser
500ghakket kylling
2tsksalt
1løg
1æg
1tsktørret timian
3friskkværnet peber
olie og smør til fadet
Sådan gør du
Kom kødet i en skål og rør det sammen med salt.
Hak løg fint og kom det i skålen med kød.
Tilsæt æg, tørret timian og friskkværnet peber.
Ælt farsen godt sammen.
Form til 8 bøffer.
Steg bøfferne i ovnen ved 200 grader varmluft i cirka 20 minutter.