Go Back
Udskriv
Udskriv
Asiatisk inspireret gryderet med kylling, karry og en kokos/flødesovs
Asiatisk gryderet med kylling og en vanvittig god sovs. Retten er perfekt til travle dage, da det kun tager 15 minutter at tilberede retten.
Forb. tid
5
min
Tilb. tid
15
min
Samlet tid
20
min
Køkken:
asiatisk
Antal:
4
personer
Ingredienser
1
spsk
olie til stegning
3
spsk
karrypasta
2
fed
hvidløg
presset
1
bouillonterning
1
ds
kokosmælk
1
dl
fløde
lidt revet ingefær
lidt revet limeskal
500
g
kyllinge inderfileter
lidt soja
lidt fiskesauce
1
spsk
sukker
lidt limesaft
Sådan gør du
Svits karrypasta og hvidløg i olien. Svits det i et par minutter og tilsæt kokosmælken og fløden.
Kom lidt revet ingefær og limeskal i retten.
Kom kyllinge inderfileterne i saucen og hæld lidt soja, fiskesauce, sukker og limesaft i gryden.
Lad grydenretten simre i 15 minutter. Smag til og justere evt. med lidt maizena.
Servere med nudler og lidt hakket forårsløg.