Chilimarineret kyllingespyd

Den seneste opskrift jeg har lavet er mine chilimarinerede kyllingespyd. Disse saftige kyllingespyd er et populært favorit hos både børn og voksne, og det er ikke særlig svært at forstå. De er marineret blandt andet med sød chilisauce, der tilføjer sødme og krydderi til kyllingekødet.

Disse chilimarinerede kyllingespyd er mere end bare lækre, de passer til en række forskellige lejligheder. De er en selvfølgelig et stort hit til børnefødselsdage,  de er nemme at servere og nyde som en del af madpakken. Disse spyd er også en populær del af menuen ved receptioner, åbent hus arrangementer og enhver anden festlig lejlighed, hvor fingerfood er i fokus.

At lave dem selv er virkelig nemt. Alt hvad du skal bruge, er  kyllingestykker, din yndlings chilisauce og et par nemme ingredienser f.x hvidløg.

Jeg deler gerne min opskrift, så du kan nyde de samme velsmagende kyllingespyd i dit eget køkken sammen med dine børn eller dine gæster.

Så næste gang du planlægger en fødselsdag, åben hus eller anden festlig begivenhed, hvor smagen er i centrum, så vil jeg virkelig anbefale at lave disse chilimarinerede kyllingespyd.

Hvis du ikke har kylling kan du også bruge svinekød eller oksekød som et alternativ til kylling i denne opskrift, og resultatet vil stadig være lige så fantastisk.

Anvendelsesmuligheder

Chilimarineret kyllingespyd er super lækre at servere til børnefødselsdage, til brunch, til receptioner eller lav dem til aftensmad.

Serveringsforslag

Server spydene varme, lune eller kolde. Nyd eventuelt chilimarineret kyllingespyd sammen med en lækker

pastasalat

Du skal bruge:

  • 4 kyllingebryst skåret i strimler eller tern

  • 4 spsk. sød chilisauce

  • 2 spsk sojasauce

  • 2 spsk. honning

  • 2 tsk olie

  • 2 fed hvidløg

  • salt og peber

  • 10 bambusspyd

Sådan laver du Chilimarineret kyllingespyd

  1. Skær kyllingen  i mundrette tern og kom dem i en frysepose.

  2. Rør marinaden sammen med chilisauce, soja, olie, citronsaft og hvidløg og smag til.

  3. Hæld marinaden i posen sammen med  kyllingekødet.

  4. Luk posen til og ryst godt så marinaden bliver fordelt over  kyllingen.

  5. Kom kylling og marinade  i køleskabet mindst 1 time gerne længere.

  6. Kom kyllingestykkerne på spyd og læg dem på en bageplade og steg dem i ovnen  ved 200 grader varmluft i 10 15 minutter.

Jeg håber du kan lide retten, lad mig høre i kommentarerne hvad du synes om den.

Previous
Previous

Chokoladefudge med ristet hasselnødder

Next
Next

Fajitas med kylling og peberfrugt