Hjemmelavet agurkesalat
Alle har været utrolig begejstrede for min opskrift på hjemmelavet agurkesalat, og derfor har jeg besluttet at dele den med jer alle. Agurkesalat er både lækker og utrolig nem at lave. Du behøver slet ikke at være en mesterkok for at få det helt rigtige smage frem.
Du begynder med nogen friske agurker, som du skærer i tynde skiver. og nu skal du bruge et godt trick for at gøre dine agurker ekstra sprøde - drys lidt salt på agurkerne og lad dem hvile i cirka 10 minutter. Det trækker overskydende væske ud af agurkerne og efterlader dem dejlige sprøde og knasende.
Efter denne korte hviletid skylles agurkerne grundigt for at fjerne overskydende salt. Nu er det tid til at forberede din eddikelage. Hæld den over agurkerne, og agurkerne skal trække i køleskabet i et par dage.
Det fantastiske ved agurkesalat er, at du kan tilpasse den, som du ønsker. Hvis du ønsker mere smag, kan du tilføje lidt hakket løg, frisk dild, chili eller en smule peber.
Efter blot lidt forberedelsestid har du et glas forfriskende agurkesalat, der fungerer perfekt som let tilbehør til dine sandwich, på smørrebrød eller som en uundværlig følgesvend til dine saftige frikadeller.
Hjemmelavet agurkesalat
2 agurker
1 spsk. salt
1½ dl sukker
2 dl vand
2 dl eddike
10 peberkorn
3 laurbærblade
Skær agurkerne i skiver og drys dem med 1 spsk. salt.
Lad agurkerne trække i 30 minutter.
Kog resten af ingredienserne op.
Lad lagen køle af.
Skyl agurkerne og hæld lagen over.