Madsynet

View Original

Hjemmelavet karrysild til påskebordet

Ingen jul eller påskefrokost uden karrysild. Det tager ingen tid at lave, men du skal huske, at de skal trække natten over. Og så smager de meget bedre end dem, du kan købe på glas.

Hjemmelavet karrysild til påskebordet

  • et glas marineret sild

  • 1 æble

  • ½ rødløg

  • 1½ dl græsk yoghurt

  • 1 dl mayonnaise

  • 2 syltede agurker

  • 1½ spsk karry

  • ½ tsk. sukker

  • 1 tsk. kapers

  • 1 tsk. gurkemeje

  • salt og peber

  • ½ citron

  • rugbrø

  • 2 hårkogte æg til pynt

  1. rist karyen af uden fedtstof på en varm pande for at få aromaerne frem.

  2. Skyl æblerne og skær dem i tern.

  3. Hak det halve rødløg fint.

  4. Bland æbler, rødløg, græsk yoghurt, mayonnaise, syltede agurker, karry, sukker, kapers og gurkemeje.

  5. Tilsæt citronsaft og smag dressingen med salt, peber og citronsaft.

  6. Skær sildefileterne i mundrette bider og vend dem i karrydressingen.

  7. Nu skal karrysilden trække i køleskabet natten over.

Se også

Lakserilette
en super lækker Karrysalat med æble

Tilmeld dig en ugentlig madplan Her

Se billeder af opskrifterne Her