Karrysalat med æble - oplagt valg til påskemiddagen

Virkelig god karrysalat med blandt andet finthakket æble, æg, cornichoner, som giver en perfekt balance mellem det søde og det syrlige.

  • 2 æg

  • et glas cornichoner

  • et lille lø

  • 1 æble

  • 1½ dl mayonnaise

  • 3 dl cremefraiche

  • ½ bdt purløg (kan udelades)

  • 4 tsk karry

  • eventuelt lidt gurkemeje (For at gøre salaten mere gul)

  1. Kog æggene og lad dem køle lidt af.

  2. Hak cornichoner, løg og æble fint. Hvis du laver karrysalaten dagen i forvejen, kan du eventuelt vente med at hakke æblerne før serveringen og komme dem i. Salaten vil holde sig frisk i længere tid.

  3. Pil æggene og hak dem fint.

  4. Bland de hakkede ingredienser sammen med mayonnaise, cremefraiche og eventuelt hakket purløg.

  5. Smag til med salt og peber.

Previous
Previous

Sådan afkalker du din kaffemaskine og elkedel

Next
Next

Krydret tomatsuppe - den nemmeste opskrift