Madsynet

View Original

Laksesalat - lægger opskrift på laksesalat til frokost eller påske

Hvis jeg ender med lidt laks fra gårsdagens aftensmad, bruger jeg resterne til at lave en skøn laksesalat. Jeg elsker at tilføje friskrevet peberrod til salaten, fordi det passer så godt sammen med laksen. Det er en af de kombinationer, der bare fungerer.

Jeg rører laksen sammen med lidt fed cremefraiche eller græsk yoghurt og mayonnaise. Det gør salaten cremet og lækker. Derefter anretter jeg den på en bund af grøn salat, og voilà, jeg har en virkelig lækker og mættende frokost. Det er så nemt og hurtigt at lave, og det smager fantastisk hver gang.

Laksesalat - lægger opskrift på laksesalat til frokost eller påske

  • 3 tilberedt laksefileter

  • 4 spsk. cremefraiche eller græsk yoghurt

  • 2 spsk. mayonnaise

  • 1-2 spsk. friskrevet peberrod ((smag dig frem))

  • grøn salat (spinat eller hjertesalat)

  • salt og peber

  1. Fjern skind fra laksen og riv fileterne fra hinanden.

  2. Hæld cremefraiche, mayonnaise, peberrod og salt og peber i skålen.

  3. Rør godt rundt og smag salaten til med salt, peber og peberrod.

  4. Anret salat i et serveringsfad og fordel laksesalaten ovenpå.

Tilmeld dig en ugentlig madplan Her

Se et billede af opskrifterne Her

Laksesalat