Nemme Pølsehorn uden æg
Pølsehorn uden æg er en fantastisk snack, der passer perfekt til enhver lejlighed. Uanset om det er til madpakken, børnefødselsdage eller en hyggelig eftermiddag derhjemme, er disse pølsehorn altid et hit. Jeg elsker at bage dem til familien – det er så nemt og hyggeligt. Disse pølsehorn er ikke kun lækre og bløde, men de er også lavet uden æg, hvilket gør dem perfekte for dig, der vil undgå æg eller ikke har æg i køleskabet. Du kan bruge dine yndlings pølser og tilføje dine foretrukne toppings for at gøre dem endnu mere spændende. Prøv denne nemme opskrift, og du vil fide ud af, hvor hurtigt de bliver en favorit i dit hjem!
4 dl lunkent vand
50 g gær
1 tsk sukker
1 tsk salt
1spsk olivenolie
600 g hvedemel
12 små pølser
sesamfrø til drys
Opløs gæren i vandet.
Tilsæt olie, sukker og salt.
Rør godt og kom melet i dejen.
Saml dejen med hænderne og ælt dejen i 7 minutter. Dejen skal være blød uden at være tynd.
Lad dejen hæve tildækket i 20 minutter.
Vej 35-40 g dej af og rul dejen omkring pølserne.
Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir ed samføjningen nedad.
Pensl pølsehornene med vand og sesamfrø.
Lad dem efterhæve i 25 minutter.
Bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader alm. ovn i cirka 15-20 minutter.