Pasta med kantareller og tyrkisk pølse

Pasta med kantareller og tyrkisk pølse

  • 500 g pasta

  • 100 g tyrkisk pølse (kan erstattes af bacon eller chorizo)

  • 1 pakke kantareller

  • 1 løg

  • 3 små fed hvidløg

  • 2½ spsk. smør

  • 1 håndfuld hakket frisk timian

  • 1 dl vidvin (kan erstattes af hvidvinseddike eller æbleeddike)

  • 1½ dl fløde

  • 70 g revet parmesan

  1. Kog pastaen.

  2. Skær pølsen i passende stykker og steg det sprødt.

  3. Læg det til side.

  4. Hak løg og hvidløg fint og svits det i smørret i et par minutter.

  5. Kom de rensede kantareller i gryden.

  6. Lad kantareller og svampe svitse ved middelvarme i 5 minutter.

  7. Tilsæt hvidvin, fløde og timian i gryden.

  8. Kog det op og lad pastaretten simre i 5 minutter.

  9. Smag til med salt og peber.

  10. Tilsæt pastaen og parmesan i svampeblandingen og vend rundt.

  11. Top retten med sprødstegt tyrkisk pølse eller bacon og revet parmesan.

Previous
Previous

Aloo gubi - lækker indisk vegetarret med kartofler og blomkål

Next
Next

Tomatsalsa med chili