Pasta med kantareller og tyrkisk pølse
Pasta med kantareller og tyrkisk pølse
500 g pasta
100 g tyrkisk pølse (kan erstattes af bacon eller chorizo)
1 pakke kantareller
1 løg
3 små fed hvidløg
2½ spsk. smør
1 håndfuld hakket frisk timian
1 dl vidvin (kan erstattes af hvidvinseddike eller æbleeddike)
1½ dl fløde
70 g revet parmesan
Kog pastaen.
Skær pølsen i passende stykker og steg det sprødt.
Læg det til side.
Hak løg og hvidløg fint og svits det i smørret i et par minutter.
Kom de rensede kantareller i gryden.
Lad kantareller og svampe svitse ved middelvarme i 5 minutter.
Tilsæt hvidvin, fløde og timian i gryden.
Kog det op og lad pastaretten simre i 5 minutter.
Smag til med salt og peber.
Tilsæt pastaen og parmesan i svampeblandingen og vend rundt.
Top retten med sprødstegt tyrkisk pølse eller bacon og revet parmesan.