Sådan laver du majskolber i ovnen
lav majskolber i ovnen. Det er virkelig nemt, og det bedste er, at de passer næsten sig selv, mens du laver resten af maden. Her den anden dag lavede vi Kalvespyd og en frisk salat med spidskål og honningmelon, og så fik vi majskolber til. De er gode til næsten alt, hvad du griller, eller bare som en snack, hvis du er lækkersulten.
Et godt tip er at smøre majskolberne med lidt smør, gerne noget med smag, som timiansmør. Det gør dem ekstra lækre.
Når de er færdige, så drys lidt salt over, og så er de klar til at spise. Velbekomme!
Sådan laver du majskolber i ovnen
majskolber
smør
salt
Fjern bladene fra majskolberne og pensl kolberne med smør hele vejen rundt.
Pak dem i stanniol og bag dem i en forvarmet ovn i cirka 20-25 minutter ved 200 grader.
Majskolber, Majskolber i ovnen,