Bagte persillerødder - med timian og balsamico

Bagte persillerødder er en af min favorit rodfrugter som tilbehør til retter med kød.

Persillerødderne tilføjer masser af smag, og så smager de hen af pastinakker, men de er en smule sødere.

Persillerødder kan du bruge på samme måde som kartofler.
De kan koges, bages og de er skønne i en kartoffelmos.

Persillerødder ingeholder en masse C- og E- vitaminer så give den gas med at anvende dem.

Bagte persillerødder - med timian og balsamico

  • 1 pose persillerødder

  • 3 spsk. balsamico

  • 2 spsk. olivenolie

  • 1 spsk. timian

  • groft salt

  1. Skyl persillerødderne grundigt.

  2. Skær toppen af og frys dem. Det kan bruges til at lave en grøntsagsbouillon med.

  3. Skær persillerødderne i tynde skiver på langs.

  4. Læg dem i et ovnfast fad og hæld olivenolie over.

  5. Tilsæt balsamico, timian og salt i fadet og vend det hele godt rundt med hænderne.

  6. Kom fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader og bag dem i cirka 15 minutter.

  7. Persillerødderne har masser af bid, bag dem længere, hvis du gerne vil have dem møre.

Previous
Previous

Havregrynskugler - klassisk opskrift på lækre havregrynskugler

Next
Next

Veganske burgerbøffer - lækre veganske bøffer med kidneybønner