Veganske burgerbøffer - lækre veganske bøffer med kidneybønner

Lækre og skønne veganske burgerbøffer lavet med kidneybønner og andre skønne sager. Burgerbøfferne er virkelig nemme at lave, og så tager det ingen tid at bikse sammen. Du skal blot bruge 2 dåser kidneybønner, lindt krydderier, og så er du godt på vej.

Du kan tilsætte, de ingredienser du foretrækker f.x friske krydderier, revne grøntsager eller flere krydderier for at give bøfferne et personligt twist.

Veganske burgerbøffer - lækre veganske bøffer med kidneybønner

  • 2 dåser kedneybønner (drænet væk)

  • 1 rødløg

  • 2 fed hvidløg

  • 50 g havregryn

  • 2-3 spsk. rasp

  • 1 tsk. sød paprika

  • ½ tsk. spidskommen

  • 5 g salt

  • ½ bundt bredbladet persille

  • 1½ spsk. olie

  • ½ agurk (til fyld)

  • 1 salathoved (til fyld)

  • 3 tomater (til fyld)

  • 1 avocado (til fyld)

  1. Kom løg, hvidløg, havregryn, rasp, paprika, spidskommen, salt og persille i en foodprocessor eller i en blender og blend til du har en fin konsistens.

  2. Hæld bønnerne i og blend igen til du har en grov konsistens.

  3. Lad massen passe sig selv i 30 minutter.

  4. Form til 4 bøffer og steg dem i olie ved middel varme til de bliver brune på begge sider. Det tager cirka 4 minutter på hver side.

Previous
Previous

Bagte persillerødder - med timian og balsamico

Next
Next

Veganske burgerboller - opskrift på luftige burgerboller