Banankage med chokolade og valnødder

Har du nogen dårlige bananer i frugtskålen? Smid dem ikke ud! Du kan nemlig lave en rigtig lækker banankage med dem. Denne kage bliver fyldt med banan, chokolade og valnødder og er både lækker og svampet.

Det er super nemt at lave denne banankage. Selv hvis du ikke bager så tit, kan du sagtens finde ud af det. Så brug dine dårlige bananer til at lave noget lækkert!

 

Banankage med chokolade og valnødder

  • 120 g sukker

  • 1 tsk vaniljesukker

  • 120 g smør

  • 2 æg

  • 10 g hvedemel

  • 1 tsk bagepulver

  • 2 bananer

  • 50 g finthakkede valnødder

  • 50 g grofthakket mørk chokolade

  1. Pisk grundigt sukker, vaniljesupper og blødt smør i en skål.

  2. Tilsæt æg og pisk til en luftig æggemasse.

  3. Kom finthakket valnødder og grofthakket chokolade i dejen og rør det godt rundt.

  4. Mos bananen med en gaffel og kom bananmosen i dejen og rør godt rundt.

  5. Bland hvedemel og bagepulver og vend det forsigtigt rundt i dejen.

  6. Smør en lille form.

  7. Tænd ovnen ved 180 grader varmluft.

  8. Bag kagen i cirka 30-40 minutter. Stik kagen med en kødnål. hvis der ikke er dej på nålen, så er kagen færdig.

Kagen smager skønt dagen efter.

Banankage med chokolade

Previous
Previous

Thai fiskefrikadeller - Lækre krydret fishcakes

Next
Next

Kylling i tomat/flødesovs med grønt