Butterdejsstang/snegle med pesto

Lav pestosnegle på kun 20 minutter med kun 3 ingredienser. Det er den perfekte snack til enhver anledning – fra nytårsfester til hyggelige hjemmeaftener. Alt det du skal bruge er butterdej, pesto, og lidt revet ost, hvis du vil gøre dem ekstra lækre.

Disse snegle er ikke kun fantastiske til fest: de er også super som tilbehør til suppe, på tapasbordet, ved siden af din gryderet, til et ostebord eller som en hurtig snack.

Du kan nemt skifte pesto ud og erstatte det med spinat og feta, oliven soltørret tomater eller skinke og ost.

Med pestosnegle får du en alsidig snack, der passer til alt. Prøv dem selv og se, hvor nemt og lækkert det kan være!

 

Butterdejsstang/snegle med pesto

  • 1 pakke butterdej (butterdejen skal være ved stuetemperatur inden den rulles ud)

  • ½ glas pesto

  • 1/4 pose revet ost

  1. Hvis pakken med butterdej ikke har stuetemperatur, så sprækker den nemt.

  2. Smør butterdejen med et godt lag pesto.

  3. Drys dernæst med revet ost som du fordeler godt ovenpå pestoen.

  4. Rul den til en lang pølse og skær dem ud i snegle i cirka 1,5 tykkelse.

  5. Beklæd en bageplade med bagepapir og kom sneglene på.

  6. Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.

  7. Bag sneglene i cirka 10-15 minutter alt afhængig af din ovn.

Previous
Previous

Brownie med mælkechokolade og hasselnødder

Next
Next

Ramsløgsalt - nem opskrift på hjemmelavet kryddersalt med ramsløg