Gullaschsuppe - Skøn opskrift på den lækreste vintersuppe
Gullaschsuppe - Skøn opskrift på den lækreste vintersuppe
Gullaschsuppe er en dejlig krydret suppe, der varmer godt på en kold vinterdag. Brug evt oksekød i tern, men andre udskæringer kan selvfølgelig også bruges.Sammen med grøntsager og krydderier får du en meget smagfuld vintersuppe.Velbekommen.
- 500 g okseinderlår (i tern)
- 2 løg, (grofthakkede)
- olivenolie til stegning
- 2 peberfrugter
- 4 tsk paprika
- 2 fed hvidløg, (finthakkede)
- ½ tsk spidskommen
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 l vand
- 1 terning oksebouillon
- 3 kartofler (i små tern)
- 2 gulerødder (i små tern)
- 1 håndfuld friskhakket persille
- Varm lidt olie op.
- Svits oksekødet og løg.
- Tilsæt så peberfrugterne.
- Kom paprika, hvidløg og spidskommen i gryden, og lad det svitse med i et par minutter.
- Tilsæt vand, de hakkede tomater og bouillon i gryden, og rør godt rundt.
- Krydr suppen med salt og friskkværnet peber. Ikke så meget, da du skal smage suppe til senere.
- Lad suppen småsimre under låg i 45 minutter.
- Kom kartoflerne og gulerødderne i suppen og lad suppen simre videre i 20 minutter.
- Smag suppen til med salt og friskkværnet peber.
- Vend persillen i.
Servere gullaschsuppen med et godt brød til.