Gullaschsuppe - Skøn opskrift på den lækreste vintersuppe

Gullaschsuppe - Skøn opskrift på den lækreste vintersuppe

Gullaschsuppe er en dejlig krydret suppe, der varmer godt på en kold vinterdag. Brug evt oksekød i tern, men andre udskæringer kan selvfølgelig også bruges.Sammen med grøntsager og krydderier får du en meget smagfuld vintersuppe.Velbekommen.

  • 500 g okseinderlår (i tern)
  • 2 løg, (grofthakkede)
  • olivenolie til stegning
  • 2 peberfrugter
  • 4 tsk paprika
  • 2 fed hvidløg, (finthakkede)
  • ½ tsk spidskommen
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 l vand
  • 1 terning oksebouillon
  • 3 kartofler (i små tern)
  • 2 gulerødder (i små tern)
  • 1 håndfuld friskhakket persille
  1. Varm lidt olie op.
  2. Svits oksekødet og løg.
  3. Tilsæt så peberfrugterne.
  4. Kom paprika, hvidløg og spidskommen i gryden, og lad det svitse med i et par minutter.
  5. Tilsæt vand, de hakkede tomater og bouillon i gryden, og rør godt rundt.
  6. Krydr suppen med salt og friskkværnet peber. Ikke så meget, da du skal smage suppe til senere.
  7. Lad suppen småsimre under låg i 45 minutter.
  8. Kom kartoflerne og gulerødderne i suppen og lad suppen simre videre i 20 minutter.
  9. Smag suppen til med salt og friskkværnet peber.
  10. Vend persillen i.

Servere gullaschsuppen med et godt brød til.

oksekød

Previous
Previous

Krydret tomatsuppe - den nemmeste opskrift

Next
Next

Pastaret med oksekød, grøntsager og en tomat/flødesovs