Honning ristede mandler

Jeg elsker at have honningristede mandler i tasken. De er perfekte til en hurtig snack som mellemmåltid, i madpakken, eller som en lille snack efter træning. Det bedste ved dem? De er fyldt med protein, fiber og sunde fedtstoffer, så jeg kan nyde dem med god samvittighed.

  • 150 g mandler

  • 2 spsk honning

  1. Smelt honningen og kom den dernæst i en skål.

  2. Hæld mandlerne i skålen og vend det grundigt så mandlerne er smurt ind i honning.

  3. Kom mandlerne på en bageplade beklædt med bagepapir.

  4. Bag mandlerne i ovnen ved 175 grader i cirka 15 minutter. Huskk at røre i mandlerne hver 5 minut, så de ikke brænder på.

  5. Tag bagepladen ud af ovnen, og afkøl mandlerne.

  6. Knæk mandlerne fra hinanden og opbevar dem i en lufttæt beholder.

Previous
Previous

Sojamandler - en sund og lækker snack

Next
Next

Hjemmelavede p-tærter - virkelig nem opskrift