Hjemmelavet guf til is

Elsker du også den lækre guf på toppen af isen? Nu kan du lave din egen hjemmelavede guf, som smager endnu bedre end den fra isbutikken! Med få simple ingredienser kan du på ingen tid piske en cremet og sød guf sammen. Perfekt til is, vafler eller som dip til frisk frugt. Prøv denne opskrift og forkæl dig selv og dine kære med hjemmelavet guf. Det er nemt, sjovt og virkelig lækkert!

  • 2 æggehvider

  • 150 g sukker

  • ½ dl vand

  • 1 spsk hindbærmarmelade eller jordbærmarmelade (kan udelades)

  1. Pisk æggehviderne stive.

  2. Kom sukker og vand i en lille gryde og bring sukkermassen i kog.

  3. Lad sukkermassen koge i et par minutter til sukkeret er opløst.

  4. Hæld den varme sirup i en tynd stråle i æggehviderne under piskning.

  5. Pisk nu guffen i 10 minutter eller til du har en luftig guf.

  6. Tilsæt eventuelt lidt hindbær og jordbærmarmelade, hvis du gerne vil have lidt farve på din guf.

Previous
Previous

Kartoffelsalat med karry og purløg

Next
Next

Opskrift på hjemmelavet chiliolie