Lækre squash muffins med ostecreme

Lækre squash muffins med ostecreme

  • 2 æg
  • 1 revet squash
  • 150 g sukker
  • 170 g hvedemel
  • 1½ tsk vaniljesukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk kanel
  • ½ tsk stødt kardemomme
  • 1 knsp salt
  • 3 spsk smagsneutral olie
  • 40 g hakkede nødder ((fx hasselnødder eller valnødder))
  • 200 g flødeost eller mascarpone ost ((til forsting))
  • 35 g flormelis ((til frosting))
  • skal fra en øko citron
  1. Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
  2. Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps.
  3. Vend alle de tørre ingredienser i æggemassen.
  4. Tilsæt revet squash, olie og hasselnødder i dejen.
  5. Fordel dejen i 12 muffinsforme og bag dem i cirka 20-25 minutter.
  6. Lad kagerne afkøle lidt på en rist.
  7. Bland flødeost, flormelis og citronskal i en lille skål og fordel cremen over de afkølede kager.

Previous
Previous

Grillede grøntsager i ovn

Next
Next

Vegetarfyld til madpandekager