Lækre squash muffins med ostecreme
Lækre squash muffins med ostecreme
- 2 æg
- 1 revet squash
- 150 g sukker
- 170 g hvedemel
- 1½ tsk vaniljesukker
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk kanel
- ½ tsk stødt kardemomme
- 1 knsp salt
- 3 spsk smagsneutral olie
- 40 g hakkede nødder ((fx hasselnødder eller valnødder))
- 200 g flødeost eller mascarpone ost ((til forsting))
- 35 g flormelis ((til frosting))
- skal fra en øko citron
- Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
- Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps.
- Vend alle de tørre ingredienser i æggemassen.
- Tilsæt revet squash, olie og hasselnødder i dejen.
- Fordel dejen i 12 muffinsforme og bag dem i cirka 20-25 minutter.
- Lad kagerne afkøle lidt på en rist.
- Bland flødeost, flormelis og citronskal i en lille skål og fordel cremen over de afkølede kager.