Vegetarfyld til madpandekager
Er du på udkig efter lækkert vegetarisk fyld til dine madpandekager? så er du kommet til det rette sted. Jeg giver dig en simpel, nem og velsmagende opskrift på vegetarisk fyld, der ikke blot er vegansk og sund, men også så lækker, at selv de mest inkarneret kødelskere vil blive imponeret. Og så tager det kun 30 minutter at tilberede.
Vegetarfyld til madpandekager
1 lille løg
2 fed hvidløg
250 g blomkål (cirka ½ lille blomkål)
1 dåse kidneybønner
1 dåse hakket tomater
1 tsk. paprika
½ tsk. stødt chili
½ tsk. spidskommen
1 knsp kanel
½ dåse majs
salt og friskkværnet peber
2 røde chilier (som tilbehør)
frisk koriander til pynt
cremefraiche (som tilbehør)
Hak løg og hvidløg fint.
Del blomkålen i små buketter.
Svits løg og hvidløg i et par minutter.
Tilsæt blomkål og dåsen med de hakkede tomater i gryden.
Hæld væden fra bønnerne, skyl dem grundigt og hæld dem i gryden med blomkål.
Tilsæt krydderierne og smag til med salt og friskkværnet peber.
Lad det hele simre i 5-8 minutter.