Lakserulle med dildcreme
lakserulle med dildcreme
En god lakserulle er super lækker at servere til dine gæster, og det fantastiske ved at lave lakserulle til forret er, at den kan laves dagen før.
- 300 g røget laks (i skiver)
- flødeostecreme:
- 75 g frisk spinat
- 125 g flødeost naturel
- 1 bundt frisk dild
- 2 spsk citronsaft
- salt og peber
- peberrodscreme:
- 200 g cremefraiche
- 1 spsk revet peberrod
- 2 spsk citronsaft
- salt og peber
- 125 g frisk spinat
- 1 bundt frisk dild
- Læg lakseskiverne ved siden af hinanden på et stykke bagepapir eller husholdningsfilm.
- De skal danne en aflang firkant.
- Lad lakseskiverne lappe et lille stykke ind over hinanden.
- flødeostefyld: Skyl spinaten, lad den dryppe af og hak den groft.
- Rør flødeost sammen med sammen med finthakket dild, citronsaft, salt og peber. Smør det ud på lakseskiverne.
- Rul laksefirkanten stramt sammen som en rulle.
- Pak rullen ind og læg den i fryseren i mindst 2 timer, gerne til næste dag.
- peberrodscreme: Rør cremefraiche, friskrevet peberrod og citronsaft sammen og smag til med salt og peber.
- Stil cremen på køl
- Skær lakserullen i skiver . Skyl og tør spinaten og fordel den på portionstallerkner. Top med 3 skiver lakserulle, peberrodscreme og dild.
Hvis du er vild med lakserulle så skal du lige tjekke denne opskrift