Nem opskrift på chili sin carne

Elsker du mexicansk mad, men vil gerne skære ned på kødet? Så vil du elske chili sin carne! Denne lækre og populære ret er fyldt med kidneybønner, som gør den rig på proteiner og mætter godt. Retten er uden kød, men med masser af smag, derfor er chili sin carne perfekttil både vegetarer og dig, der vil prøve noget nyt og sundt. Prøv denne nemme opskrift og glæd dig til en smagfuld middag, der vil få hele familien til at spørge efter mere.

  • 2 små løg

  • 4 fed hvidløg

  • 1 peberfrugt

  • 2 gulerødder

  • 2 tsk. spidskommen (eller efter smag)

  • 1 tsk. kanel

  • ½ tsk. chilipulver eller efter smag

  • 1 tsk. paprika

  • 1 tsk, tørret oregano

  • 2 dåser hakkede tomater

  • 1 dåse majs

  • 1 dåse kidneybønner

  • 20 g mørk chokolade

  • salt og peber

  1. Hak løg og hvidløg fint.

  2. Sautere løg og hvidløg i cirka 3 minutter.

  3. Skær peberfrugt og gulerødder i tern og kom det i gryden med løg og hvidløg.

  4. Tilsæt krydderierne i gryden og lad det svitse i 3 minutter ved middel varme.

  5. Tilsæt de hakkede tomater og majs i gryden.

  6. Hæld kidneybønnerne i en sigte og kom dem i gryden.

  7. Hak chokoladen groft, og rør chokoladen i gryderetten. Det giver din chili sin carne en dybere smag.

  8. Lad retten simre i 15 minutter.

  9. Smag retten til med salt, friskkværnet peber og eventuelt mere chili.

chili sin carne

Servere ris, en klat cremefraiche og tortillachips til retten.

Prøv også

mexicansk gryderet med kidneybønner

Mexicansk gryderet med hakket oksekød og pølser

Se et billede af opskriften

Her

Tilmeld dig en ugentlig madplan

Her

Previous
Previous

Verdens bedste opskrift på Drømmemuffins

Next
Next

Kold bearnaise dressing - opskrift på en lækker bearnaisedip