Verdens bedste opskrift på Drømmemuffins
Drømmemuffins er de perfekte muffins til dig, der er helt vild med den populære og klassiske drømmekage. Her har jeg lavet den klassiske drømmekage om til muffins. Hvis du allerede elsker den traditionelle drømmekage, vil du også elske min opskrift på drømmemuffins. Den saftige sandkage med den lækre kokostopping er en sand familiefavorit. Ved at bage kagerne i muffinforme er de nemme at tage med på tur eller som kage til et arrangement. Prøv de lækre drømmemuffins – de vil helt sikkert blive et hit!
250 g hvedemel
150 g smør
250 g sukker
3 æg
1 tsk vaniljesukker
2½ tsk bagepulver
2 dl mælk
150 g smør (til kokostopping)
120 g kokosmel (til kokostopping))
300 g brun farin (til kokostopping)
½ dl fløde
Forvarm ovnen ved 200 grader al. ovn.
Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse.
Bland mel, bagepulver og vaniljesukker i en anden skål.
Vend forsigtigt melblandingen i æggemassen. Brug en dejskraber og vend det godt sammen uden at røre for meget.
Smelt smørret i en lille gryde og hæld mælken i.
Bring blandingen i kog og tag det af varmen.
Bland det i dejen uden at røre for meget.
Kom din dej i muffinsforme og fyld kun halvt op. Denne porsion får du 12 muffins.
Bag dem ved 200 grader alm. ovn i cirka 12 minutter.
Nu skal toppingen laves: Kom alle ingredienser i en gryde, varm lidt op og når massen er rørt godt sammen er den færdig.
Fordel toppingen på de færdigbagte muffins (cirka 1 spsk topping på hver muffins) og bag dem igen i 5 minutter.