Rabarbersaft med vanille

Selvom vi ikke har vores egen have fuld af rabarber, kom vores bedste veninde forbi med en stor buket forleden dag. Vi blev ellevilde af glæde og besluttede hurtigt at lave en lækker rabarbersaft. Denne opskrift er super nem. Du skal bare koge rabarber, sukker, vand, vanilje og citron sammen, og så har du den mest forfriskende rabarbersaft. Det er enkelt, smager fantastisk og er perfekt til en varm sommerdag!

  • 500 g rabarber

  • 180 g sukker

  • 1 tsk vaniljepulver

  • 1 l vand

  • saften af en citron

  1. Skyl rabarberne og skær dem i skiver.

  2. Kom alle ingredienser op i en gryde og kog saften i 10 minutter.

  3. Lad saften trække i gryden til den er afkølet.

  4. Hæld saften gennem en si så rabarberne sies fra.

  5. Hæld saften på en flaske og opbevar på køl.

TIP: Denne rabarbersaft kan holde sig op til 2-3 uger på køl. 

Previous
Previous

Selleripuré- glat som en barnenumse

Next
Next

Kylling i en cola , ingefær og chilimarinade