Kylling i en cola , ingefær og chilimarinade

Kylling i cola er en sjov og velsmagende ret, der altid overrasker. Kombinationen af cola og ketchup skaber en lækker, sødmefuld barbecuesauce, der passer perfekt til saftig kylling. Det er nemt at lave og ideelt til sommergrill. Serveret med en frisk salat og grillede grøntsager bliver det hurtigt en favorit blandt venner og familie. Prøv det, og oplev en ny måde at nyde kylling på.

  • 500 g kyllingebryst

  • 1 dåse cola

  • 3 dl ketchup

  • 3 tsk paprika

  • 1½ spsk revet ingefær

  • 1 tsk chiliflager (kan udelades)

  • salt og friskkværnet peber

  1. Rens eventuelt kyllingebrysterne for sener.

  2. Bland marinaden sammen og marinere kødet i mindst 1 time i køleskabet.

  3. Læg kyllingebrysterne og marinaden i fadet.

  4. Bag fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader i cirka 40 minutter.

Previous
Previous

Rabarbersaft med vanille

Next
Next

Æggewrap med kylling og avocado