Rugbrødschips - lavet i airfryer
Fornylig har jeg investeret i en Airfryer. Og jeg kan næsten ikke vente med at begynde at lave alle de spændende retter. En airfryer er kendt for at lave lækker mad med meget lidt eller næsten ingen olie, hvilket gør den til et sundt alternativ til en traditionellel frituregryder. Dens evne til at tilberede maden på en måde, der bevarer smagen og konsistensen, samtidig med at den reducerer fedtindholdet, har fanget min interesse.
En af mine første eksperimenter med en airfryeren var at lave rugbrødschips. Det er utrolig nemt at lave almindelige stykker rugbrød til skønne, knasende chips. Bare skær rugbrødet i passende stykker, tilsæt lidt krydderier eller urter efter smag, og placer dem i Airfryeren. På ingen tid vil du blive belønnet med chips, der er lige så sprøde og velsmagende som dem, du kan købe i butikken. Det bedste ved det hele er, at de er meget sundere, da du bruger næsten ingen olie.
Rugbrødschipsene kan nydes på flere måder. Brug dem som en sund snack, du kan også overraske dine gæster ved at servere dem som en spændende topping til din yndling suppe. Derudover kan du bruge rugbrødschips til den perfekte ledsager til røget laks.
Rugbrødschips - lavet i airfryer
3 skiver rugbrød
½ tsk. salt
1 tsk. oregano
en skvet olivenolie
Skær rugbrød i skiver.
Skær skiverne i trekanter.
Læg trekanterne i panden.
Hæld olivenolie over rugbrødstrekanterne, og drys dem med salt og oregano.
Du kan tilføje andre krydderier til dine rugbrødschips.
Tænd airfryeren på 180 grader. De er færdige efter 8 minutter.