Sådan laver du hjemmelavet remoulade
Når du laver fisk f.x fiskefilet eller fiskefrikadeller, er hjemmelavet remoulade et must. Det er nemt at lave, og det smager så meget bedre end den, du køber. For at gøre remouladen endnu bedre, har jeg tilføjet lidt gurkemeje for farvens skyld og karry for smagen. Hvis du ikke er til karry, kan du bare lade være med at putte det i. Remoulade kan laves på mange måder.
Jeg har brugt finthakket gulerod i min remoulade, men du kan også prøve med fintrevet blomkål, hvidkål, spidskål eller selleri. Det smager også godt.
Hvis du prøver opskriften, vil jeg gerne høre, hvad du synes. Skriv gerne en kommentar!
Og hvis du er i gang, hvorfor så ikke også prøve at lave din egen mayonnaise? Det er også nemt og lækkert.
Sådan laver du hjemmelavet remoulade
1½ dl mayonnaise
1 gulerod
5 syltede agurker
1 lille løg
2 spsk hakket kapers
½ tsk grov sennep
1 tsk karry
salt og peber
1 tsk gurkemeje
Kog guleroden til den bliver lidt mør.
Hak guleroden, syltede agurker, løg og kapers groft og kom dem i en minihakker og blendt til det bliver fint.
Rør mayonnaise med sennep, karry og gurkemeje.
Tilsæt grøntsagerne.
Smag med salt, peber, sukker og citronsaft.
Remoulade,