Saltmandler med et twist - lavet med Airfryer
Er du på udkig efter den lækreste snack eller virkelig lækkert topping til dine yndlings retter? Så er saltmandler med et strejf af chili lige det du leder efter. Denne meget simple snack kan nemt laves i dit køkken i din airfryer på ingen tid. Det er en meget simpel opskrift, der giver dig super lækre saltmandler på få minutter.
Efter få minutter vil du blive mødt af den skønneste duft af ristede saltmandler med chili. De er sprøde, smagfulde og klar til at blive nydt. Du kan spise dem som en lækker snack når sukkertrangen melder sig, eller bruge dem som topping i dine måltidssalater eller pastaretter. Hvis du ønsker at tilføje lidt ekstra sprødhed til dine pastaretter, så drys pastaretterne med lækre saltmandler på toppen. De tilføjer sprødhed til retten og en smule varme til smagen.
Uanset hvordan du vælger at nyde dem, er der ingen tvivl om, at saltmandler med et strejf af chili er virkelig lækkert. Så gå i gang med at lave dem derhjemme med din airfryer, du vil elske det. Det er en meget enkel, og lækker snack eller topping, som kan nydes året rundt.
Se også:
S
200 g mandler
2 dl kogende vand
4 spsk. salt
½ tsk stødt. chili
1 tsk. mild eller røget paprika
Opløs salt i det kogende vand.
Kom mandlerne i vandet med salt og lad det stå i 30 minutter.
Hæld vandet fra mandlerne og lad den dryppe af i en si eller tør dem med et viskestykke.
Tilsæt paprika og chili.
Kom mandlerne i din airfryer og tænd på 150 grader i cirka 15 minutter. Ryst kurven et par gange.
Opbevar mandlerne i en lufttæt beholder.