Smørstegte champignon med timian

Champignon får masser af smag, når de bliver stegt med smør. Men tilsæt et bundt forårsløg, det giver friskhed til svampene.
Svampene er perfekt tilbehør til en god bøf eller andet oksekød.

Smørstegte champignon med timian

  • 2 spsk. smør

  • 250 g champignon

  • 1 bundt forårsløg

  • 1 tsk. tørret timian

  • salt og friskkværnet peber

  1. Børst champignon for jord.

  2. Del champignon i kvarte med en æggedeler og fjern stokken.

  3. Skær den øverste og nederste del af forårsløget og skær det i passende stykker.

  4. Kom smør på en pande og sautere champignon og forårsløg i 3-4 minutter.

  5. Tilsæt timian og ryst panden lidt.

  6. Krydr med salt og friskkværnet peber.

Previous
Previous

Luftig chokolademousse med mælkechokolade

Next
Next

Dadler med bacon