Spaghetti med tomatsovs og basilikum
Jeg vil rigtig gerne dele en opskrift på Spaghetti med italiensk tomatsovs med dig.
Spaghetti med italiensk tomatsovs er ren nydelse i en skål. Saftige tomater, lidt olie og frisk basilikum. Kog spaghetti, bland dem med den røde tomatsovs, og du har smagen af Italien, der sender dig til Italien i et kort øjeblik.
Det fantastiske ved denne lækre opskrift er, at den ikke kun er utrolig velsmagende, men også simpel og hurtig at lave. På under 20 minutter kan du nyde denne italienske pastaret til aftensmad. Bare kog spaghetti indtil de er al dente – det vil sige faste, men stadig med lidt bid. Derefter blander du dem omhyggeligt med den røde tomatsovs, og vupti, så er du klar til at nyde smagen af Italien.
Det gode ved denne ret er også, at den ikke kræver en hel aften i køkkenet. Du kan have den færdig på under 20 minutter, og det er en af de skønne ting ved italiensk madlavning - den simple tilberedning og den fantastiske smag går hånd i hånd. Så tag en pause fra hverdagen, find grydeskeen frem og lad de saftige tomater, den friske basilikum og lange spaghetti bringe et strejf af Italien i dit eget køkken.
Spaghetti med tomatsovs og basilikum
4-500 g god kvalitetsspaghetti (fx rummo)
2 dåser flåede tomater
god olivenolie
3 fed hvidløg
basilikum
friskrevet parmesan
salt
Varm olivenolien op i en gryde og svits hvidløg i cirka 2-3 minutter.
Tilsæt eventuelt to spsk. tomatpuré og de flåede tomater i gryden.
Mas de flåede tomater med bagsiden af en grydeske.
Rør godt rundt, så sovsen ikke brænder på.
Lad tomatsovsen simre i 20 minutter.
Kog din spaghetti imens tomatsovsen simre.
Tilsæt en lille håndfuld basilikumblade i sovsen og smag tomatsovsen til med salt og friskkværnet peber.
Kom den kogte spaghetti i tomatsovs .
Servere friskrevet parmesan og basilikumblade til Spaghetti med tomatsovs.