Spidskålssalat med honningmelon

Når sommeren ruller ind og solen begynder at varme, er der intet som en frisk og farverig spidskålssalat til sommerens grillmad. Jeg har for nylig eksperimenteret med nogen af sæsonens bedste råvarer og har lavet en virkelig lækker kombination, der har taget min sommermenu med storm - en spidskålssalat med honningmelon og avocado.

Denne spidskålssalat med honningmelon og avocado er det perfekte tilbehør til enhver sommermiddag, grillfest eller picnic. Den er utrolig nem at lave og kan nemt tilpasses efter smag og simple af ingredienser. Om du serverer den som en let forret eller som en del af et større måltid, er den garanteret et hit.

Spidskålssalat med honningmelon

  • 300 g spidskål

  • ½ honningmelon

  • 2 avocadoer

  • 6 små friske abrikoser

  • 100 g valnødder (andre nødder kan også bruges)

  • 4 spsk. olivenolie (til dressing)

  • 1 tsk. flydende honning (til dressing)

  • et drys salt

  • 1 spsk. citronsaft

  1. Skær spidskål fint.

  2. Skær honningmelonen i mundrette bider.

  3. Skær avocado i tern.

  4. Skær ligeledes abrikoserne i små tern.

  5. Hak nødderne groft.

  6. Kom alle ingredienserne op i en skål og rør godt rundt.

  7. Rør ingredienserne til dressingen sammen i en lille skål og hæld den over salaten.

 Spidskålsalat med mango

 

Previous
Previous

Tomatsalat med mozzarella og basilikum

Next
Next

Hjemmelavet barbecuesauce