Vandbakkelser med fløde og kagecreme - Lækre fastelavnsboller med klassisk fyld
Jeg har fyldt vandbakkelserne med en skøn vaniljecreme blandet med flødeskum.
Vanbakkelser er lidt vanskeligt at arbejde med, da de nemt falder sammen i ovnen. Men her får du en virkelig god opskrift på vandbakkelser, der ikke falder sammen.
Opskrift på kagecreme har du her: Nem opskrift på kagecreme
Vandbakkelser med fløde og kagecreme - Lækre fastelavnsboller med klassisk fyld
- 250 g vand
- 125 g smør
- 125 g hvedemel
- 3 æg
- 2,5 dl piskefløde
- 1 portion kagecreme
- Forvarm ovnen til 200 grader alm. ovn.
- Kog vand og smør op i en lille gryde.
- Rør hvedemelet i smørblandingen lidt af gangen.
- Pisk et æg ad gangen, til du har en ensartet og klistret dej.
- Form vandbakkelserne med en spiseskefulde og kom dem på en bageplade med bagepapir eller kom dem i en sprøjtepose og sprøjt den ud.
- Der skal være afstand mellem hvert fastelavnsbolle.
- Bag dem i ovnen cirka 30 minutter.
- Du må ikke åbne ovnlågen imens dine vandbakkelser er i ovnen. Du kan risikere at de falder sammen.
- Nu kan du med fordel lave kagecremen. Find opskriften på kagecremen øverst i beskrivelsen.
- Pisk fløden til skum og bland forsigtigt creme og flødeskum sammen.
- Skær vandbakkelserne midtover og fyld dem med creme.
- Pynt evt. vandbakkelserne med lidt flormelis.