Vegetariske forårsruller bagt i ovn
De her herlige forårsruller er virkelig en fryd for smagsløgene. Det fantastiske ved disse forårsruller er, at de er virkelig nemme at lave. Du behøver ikke bekymre dig om at stege forårsrullerne på panden, da de i stedet for bages i ovnen. Dette gør dem ikke kun sundere, men du sparer også en masse tid og opvask.
Når det kommer til servering, er mulighederne mange. Prøv at dyppe dem med en sød chilisauce for at tilføje en let krydret og sød smag, der passer virkelig godt til rullernes sprødhed på en perfekt måde. Alternativt kan du vælge at servere forårsrullerne med en hjemmelavet karrysovs og ris, der giver en mere varm og krydret smag til måltidet.
Du kan tilpasse fyldet efter dine smag eller hvad du måtte have ved hånden. Hvis du ønsker en mildere smag, kan du erstatte spidskålen med hvidkål. Og du kan også tilsætte gulerødder, ærter eller kartofler.
Hvis du ønsker mere mæthed kan du prøve at tilsætte kylling, svinekød, oksekød eller risnudler.
Så uanset om du er en vild med forårsruller eller bare ønsker en nem og lækker ret, er disse forårsruller det perfekte valg.
Forårsrullerne er fryseegnet, så kan du nemt lave en større portion, og gemme dem til en travl hverdag.
Vegetariske forårsruller bagt i ovn
1 løg, finthakket (eller forårsløg)
2 gulerødder, groftrevet
½ spidskål eller hvidkål, finthakket
1 tsk karry
1 tsk spidskommen
½ tsk chilipulver
1 spsk sojasauce
salt og friskkværnet peber
1 forårsrulledej
Rist karry og spidskommen og en smule chili på en tør pande til det dufter.
Tilsæt olie, løg, gulerødder, spidskål og hvidløg og sautere i et minuts tid.
Smag til med salt, peber og soja og lad det køle lidt af .
Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
Skil forårsrullepladerne fra hinanden og del hvert ark i 2 .
Pensl hver ark med olie, og kom 1 spiseskefulde fyld på midten af hver ark.
Læg forårsrullerne på en bageplade med bagepapir.
Bag i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i 20 minutter eller til de er sprøde og lækre.
Du kan tilsætte kikærter, oksekød,kylling eller svinekød i dine forårsruller.