Baconkartofler - lækre ovnkartofler med bacon

Vil du imponere dine gæster med en uforglemmelig middag? Prøv at servere disse baconkartofler. De er perfekte som tilbehør til saftige bøffer eller en god steg. Baconkartoflerne vil med garanti løfte din middag til nye højder og sikre dig masser af ros. En rigtig scoremiddag!

  • 1,5 kg små kartofler

  • 250 g bacon i skiver

  • 4 spsk olie

  • 2 tsk tørret timian

  • 2 fed presset hvidløg

  1. Rør 4-5 spsk olie, salt, hvidløg og timian sammen i en lille skål.

  2. Vend kartoflerne i olien.

  3. Skær bacon i halve.

  4. Rul bacon om kartoflerne med sammenføjningen nedad.

  5. Der skal ikke være stor afstand mellem kartoflerne Så baconen ikke slipper.

  6. Bag kartoflerne ved 175 grader varmluft (200 lm. ovn)i cirka 45-55 minutter.

  7. Kartoflerne er færdige når de er sprøde.

  8. Servere en god bøf til kartoflerne.

Previous
Previous

Vegetar tikka masala

Next
Next

Hjemmelavet hvidløgsdressing