Citronsorbet - opskrift på en hjemmelavet citronsorbet
Man kan sagtens spise citronsorbet nu det smager virkelig godt og citronsorbet er en lækker dessert ledsaget af en lækker svampet
og friske bær
Vi kørte sorbeten på en ismaskine, det er nemt og resultatet bliver altid godt.
Har du ikke en ismaskine kan du sagtens lave sorbeten selv. Frys sorbeten ned og rør i den hver halve time, så du undgår en gryndet konsistens.
Få en opdatering hver gang en ny opskrift er tilgængelig på madsynet
Citronsorbet - opskrift på en hjemmelavet citronsorbet
- 2 dl vand
- 85 g sukker
- 4 citroner
- 2 æggehvider
- 4 spsk flormelis
- Kog vand og sukker i en lille gryde til sukkeret er opløst. Lad sukkervandet køle af.
- Tilsæt citronsaft og smag blandingen til.
- Pisk æggehviderne stive og dernæst pisker du flormelis i.
- Hæld citronsaften i æggemassen.
- Frys blandingen i en ismaskine i cirka 20 minutter