Pitabrød - opskrift på luftige pitabrød
I dag får du opskriften på hjemmelavet pitabrød.
Når du har prøvet denne opskrift på pitabrød, så køber du aldrig pitabrød i et supermarked. Konsistensen er lækre og de bliver virkelig luftige, når du laver dem selv.
Pitabrød - en opskrift på luftige pitabrød
2 dl lunken vand
2 dl lunken mælk
35 g gær
1 tsk. sukker
1 tsk. salt
80 g durum mel (andre meltyper kan også bruges)
450 g hvedemel
Rør gæren ud i vandet og mælken.
Tilsæt sukker, salt, durum og hvedemel og rør dejen smidig.
Lad dejen hæve i 15 minutter.
Del dejen i 8 stykker og rul ud (du kan også trykke dem flade med hænderne)
Lad pitabrødene efterhæve under et viskestykke i 10 minutter.
Kom pitabrød på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem ved 250 grader i cirka 7 minutter.
Se også