Pitabrød - opskrift på luftige pitabrød

I dag får du opskriften på hjemmelavet pitabrød.

Når du har prøvet denne opskrift på pitabrød, så køber du aldrig pitabrød i et supermarked. Konsistensen er lækre og de bliver virkelig luftige, når du laver dem selv.

Pitabrød - en opskrift på luftige pitabrød

  • 2 dl lunken vand

  • 2 dl lunken mælk

  • 35 g gær

  • 1 tsk. sukker

  • 1 tsk. salt

  • 80 g durum mel (andre meltyper kan også bruges)

  • 450 g hvedemel

  1. Rør gæren ud i vandet og mælken.

  2. Tilsæt sukker, salt, durum og hvedemel og rør dejen smidig.

  3. Lad dejen hæve i 15 minutter.

  4. Del dejen i 8 stykker og rul ud (du kan også trykke dem flade med hænderne)

  5. Lad pitabrødene efterhæve under et viskestykke i 10 minutter.

  6. Kom pitabrød på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem ved 250 grader i cirka 7 minutter.

Previous
Previous

Veganske burgerboller - opskrift på luftige burgerboller

Next
Next

Citronsorbet - opskrift på en hjemmelavet citronsorbet