Hjemmelavet burgerbøffer - sådan laver du de perfekte burgerbøffer

I dag har jeg haft fornøjelsen af at tilberede de mest lækreste burgerbøffer, jeg nogensinde har lavet. Disse lækre burgerbøffer er lavet med friskhakket  kød fra min lokale slagter med en høj fedtprocent og forskellige krydderier, der virkelig tager smagsoplevelsen til nye højder. Kødet var af høj kvalitet, med den perfekte mængde fedt, der garanterede, at bøfferne blev saftige og møre. Jeg har brugt en kombination af lækre krydderier, f.x hvidløg, oregano  og et strejf af røget paprika, der virkelig gav bøfferne en lækker røget smag.
Jeg placerede bøfferne på en bageplade og kom dem i en forvarmede ovn. Duften, der begyndte at fylde køkkenet, var simpelthen  så himmelsk. Bøfferne begyndte langsomt at tage farve og udvikle en gylden, sprød skorpe på overfladen, samtidig med at de forblev saftige og møre indeni.

Da jeg byggede burgerne valgte jeg mit favorit tilbehør, der fremhæver smagen af mine lækre bøffer. Sprøde salatblade, saftige tomatsskiver, Agurkesalat Og Syltet rødløg.

Jeg kan ærligt sige, at de her burgerbøffer er blandt de bedste, jeg nogensinde har lavet, og de har bestemt fortjent en plads på madsynet.dk. De er krydrede og utrolig lækre, og jeg glæder mig allerede til at lave dem igen.

Hjemmelavet burgerbøffer - sådan laver du de perfekte burgerbøffer

  • 500 g hakket oksekød (gerne med 10 procent fedt)

  • 1 spsk. løgpulver ((svarende til 10 gram)

  • 1 fed revet hvidløg

  • 1 tsk. oregano (svarende til 3 gram)

  • 1 tsk. paprika (svarende til 4 gram)

  • ½ tsk. chilipulver (svarende til 3 gram)

  • 1 æg

  • 2 tsk. rasp

  • 1 tsk. salt

  • 0,5 tsk. peber (svarende til 3 gram)

  • smør og olie til stegning

  1. Hak løg fint og bland alle de øvrige ingredienser sammen i en rørskål.

  2. Rør farsen til en ensartet masse og lad farsen trække i mindst 5 minutter gerne i et par timer, så farsen samler sig.

  3. Form fire bøffer og mas dem lidt flade.

  4. Skær forsigtigt i bøfferne med en kniv på begge sider (så de ikke krymper sammen)

  5. Steg bøfferne på en varm pande ved middel varme med smør eller en blanding af smør og olivenolie til de er gennemstegte eller rosastegte, hvor bøfferne er lyserøde i midten.

  6. Steg bøfferne cirka 3-5 minutter på hver side.

  7. Du kan også stege bøfferne i ovnen ved 200 grader i cirka 20 minutter.

Previous
Previous

burgerboller - den bedste opskrift på burgerboller

Next
Next

Hjemmelavet rødkål - nem opskrift på rødkål