Hjemmelavet karrysild til påskebordet
Ingen jul eller påskefrokost uden karrysild. Det tager ingen tid at lave, men du skal huske, at de skal trække natten over. Og så smager de meget bedre end dem, du kan købe på glas.
Hjemmelavet karrysild til påskebordet
et glas marineret sild
1 æble
½ rødløg
1½ dl græsk yoghurt
1 dl mayonnaise
2 syltede agurker
1½ spsk karry
½ tsk. sukker
1 tsk. kapers
1 tsk. gurkemeje
salt og peber
½ citron
rugbrø
2 hårkogte æg til pynt
rist karyen af uden fedtstof på en varm pande for at få aromaerne frem.
Skyl æblerne og skær dem i tern.
Hak det halve rødløg fint.
Bland æbler, rødløg, græsk yoghurt, mayonnaise, syltede agurker, karry, sukker, kapers og gurkemeje.
Tilsæt citronsaft og smag dressingen med salt, peber og citronsaft.
Skær sildefileterne i mundrette bider og vend dem i karrydressingen.
Nu skal karrysilden trække i køleskabet natten over.
Se også
Lakserilette
en super lækker Karrysalat med æble
Tilmeld dig en ugentlig madplan Her
Se billeder af opskrifterne Her