Påskeæg med appelsin
Giv din påske en frisk twist med disse lækre hjemmelavede påskeæg. Min nemme opskrift blander sød marcipan og aromatisk appelsinskal, dyppet i god chokolade og rullet i knasende hasselnødder for den ultimative finish. Den perfekte kombination af smage og teksturer, der vil begejstre alle chokoladeelskere. Uanset om du vil overraske familien eller forkæle dig selv, er disse påskeæg en sikker vinder. Følg opskriften nedenfor og lav dine egne påskeæg i år."
200 g marcipan
skal af ½ appelsin
hvid chokolade til overtræk
hakkede hasselnødder til rulning
Ælt marcipan og appelsinskal sammen.
Form massen til ovale æg.
Smelt chokoladen og overtræk æggene et af gangen og rul dernæst æggene i hakkede hasselnødder.
Lad æggene stivne på et stykke bagepapir.
Opbevar æggene i en lufttæt beholder.
Se også
Påskeæg med skovbærkompot
Påskeæg med kokos
Påskeæg