Kartoffelsalat med bagte kartofler og dild
Denne opskrift på kartoffelsalat
er rigtig lækker og lidt anderledes. Jeg bruger bagte kartofler, forårsløg og hakket dild, som gør salaten ekstra lækker. I stedet for at koge kartoflerne som man normalt gør, bager vi dem i ovnen her. Det gør, at kartoflerne får en rigtig god smag. Forårsløg og dild gør salaten frisk og giver den en skøn smag. Det er en nem måde at lave kartoffelsalaten på, som smager af lidt mere. Så næste gang, du skal lave en lækker sommersalat kan du prøve denne opskrift.
Kartoffelsalat med bagte kartofler og dild
500 g kartofler med skræl
4 forårsløg
100 g rucola
1 bundt dild
2 dl creme fraiche
2 spsk. mayonnaise
2 tsk. dijonsennep
2 tsk. sukker
salt og peber
Skær kartoflerne i kvarte.
Vend kartoflerne med olivenolie og lidt salt.
Bag kartoflerne i 25-30 minutter (afhingig af størrelsen)
Skyl rucola, forårsløg og dild.
Skær forårsløg i skiver og hak dild groft.
Rør creme fraiche, mayonnaise, sennep, sukker salt og peber. Smag dressingen til med salt og peber.
Vend kartofler, rucola, forårsløg og dild sammen med dressingen.