Kartoffelsalat med ramsløg

Tilsæt lidt hakket ramsløg i din kartoffelsalat - det er virkelig godt.

Kartoffelsalat med ramsløg

  • 600-700 g kartofler

  • 25-30 g ramsløg

  • et bundt radiser

  • 2 dl cremefraiche eller græsk yoghurt (til dressing)

  • 3 spsk. mayonnaise

  • 1 tsk. dijonsennep

  • 1 tsk. sukker

  • salt og friskkværnet peber

  • citronsaft efter smag

  1. Kog kartoflerne.

  2. Hak ramsløg fint.

  3. Skær radiserne i tynde skiver.

  4. Kom radiser og ramsløg op i en skål.

  5. I en anden skål blander du ingredienserne til dressingen sammen.

  6. Skær de kogte kartofler i passende stykker.

  7. Bland kartoflerne i dressingen.

  8. Kom radiser og ramsløg i skålen med kartofler.

  9. Rør det hele godt rundt.

Previous
Previous

Ramsløgsalt - nem opskrift på hjemmelavet kryddersalt med ramsløg

Next
Next

Varme hveder - den bedste opskrift på luftige hveder