Spaghetti Carbonara - Hurtig og lækker opskrift
Spaghetti Carbonara er en af vores favoritter, når vi skal have en hurtig og lækker aftensmad. Vi mener, at carbonara er en af de bedste pastaretter, der findes, og vi bestiller den ofte, når vi besøger en italiensk restaurant. Denne opskrift på carbonara er utroligt nem at lave. Den består af sammenpiskede æg, en smule fløde og friskrevet parmesanost, som blandes med nykogt pasta. Til sidst topper du retten med et drys friskkværnet sort peber for at fuldende smagsoplevelsen.
150 g bacon i tern
4 æg
2 dl fløde
100 g revet parmesanost eller grana padano
400 g spaghetti
friskkværnet peber
Steg bacon i tern sprøde på en pande.
Pisk æg, fløde og parmesan sammen i en skål.
Kog pastaen, hæld vandet fra og kom pastaen tilbage i gryden.
Hæld æggemassen over pastaen.
Vend det hele rundt hurtigt, så æggemassen bliver varmet op og tykner let.
Det er vigtigt, at du vender retten hurtigt, da du kan risikere at æggemassen sætter sig og blive til scrambled eggs.
Tilsæt bacontern og kværn med peber over retten inden servering.