Suppe med kylling og fersken
Suppe med kylling og fersken
Denne suppe har været en del af min barndom, og jeg kan tydeligt huske, hvor glad jeg blev, da mor fortalte, at vi skal have suppen med kylling og fersken. Her er en opskrift på en meget smagfuld suppe. Velbekomme
- 1 spsk olie (til stegning)
- 1 spsk karry
- 1 rød chili
- 2 løg
- 2 hvidløg
- 3 porre
- 400 g kyllingebryst
- 1 l grønsagsbouillon ((plus 2 terninger))
- 2 dl piskefløde
- 1 dåse afdryppede ferskner fra dåse
- 1 dåse ferskensaft
- 2 forårsløg
- Hak løg, hvidløg og chili fint.
- Skær porre i tynde ringe.
- Skær kødet i passende stykker.
- Svits løg, karry, hvidløg og chili i olie i et minut på fuld blus.
- Skru lidt ned og kom Kyllingekødet i gryden med løg.
- Brun kødet i 3 minutter og krydr med salt og peber.
- Hæld bouillon ved og lad suppen simre i 30 minutter.
- Brun porre i et par minutter og kom dem i gryden.
- Lad suppen simre videre i 10 minutter og tilsæt dernæst fløden.
- Lige inden servering tilsætter du ferskensaften samt ferskner, skåret i tern.
- Kog suppen kort op og smag til med salt og peber.
- Pynt med forårsløg, skåret i tynde ringe.
Du kan finde et billed af suppen
her Vi anbefaler: En lækker kartoffel-porre-suppe Den nemmeste opskrift på krydderet tomatsuppe En lækker gulerodssuppe med kokosmælk og kikærter