Tortillas med laks og spinat

Prøv disse lækre tortillas med laks og spinat! De er superhurtige at lave og perfekte til frokost, påskefrokost, brunch eller som forret. Den røgede laks og friske spinat giver en fantastisk smag og en dejlig sprød tekstur. Ideelle til at servere til gæster eller som en nem, let og sund aftensmad . Nyd en simpel , men velsmagende ret, der passer til enhver lejlighed!

  • 2 sore tortillas

  • 200 g røget laks

  • 1 pose frisk spinat eller roccula

  • 200 g flødeost

  • salt og peber

  • eventuelt ½ peberfrugt i strimlert

  • eventuelt 1/4 agurk strimler

  1. Smør tortillaerne med et lag flødeost.

  2. Fordel spinaten ovenpå flødeosten og fordel også røget laks i en stribe på midten på hver tortilla..

  3. Læg grøntsagerne ovenpå laksen.

  4. Rul tortillaen stramt sammen og pak dem ind i madpapir.

  5. Skær dem eventuelt over midten.

Previous
Previous

hjemmelavet kyllingenuggets - stægt i ovn

Next
Next

Grød med bær