Æggewrap med kylling og avocado

Har du set de lækre æggewraps med alverdens fyld på Instagram? Men smager de virkelig så godt, som de ser ud? Svaret er et stort ja! Du kan fylde din æggewrap med alt det, du elsker. Hvad med at prøve laks, spinat og avocado for en frisk og sund kombination? Eller måske en mexicansk version med krydret oksekød og guacamole? Hvis du er til en hurtig og lækker løsning kan du fylde din wrap med saftig kylling og cremet avocado. Det er nemt, hurtigt og super lækkert!

  • 4 æg

  • 2 spsk græsk yoghurt eller skyr (du kan også bruge fløde eller mælk)

  • ½ tsk bagepulver

  • 1 knsp salt

  • 1 knsp peber

  • eventuelt en lille håndfuld persille

  • smør eller olivenolie til stegning

  • 1 avocado

  • 1 kyllingebryst (tilberedt)

  • eventuelt frisk persille til pynt

  1. Pisk æg, skyr, bagepulver og salt sammen i en skål.

  2. Bag æggewraps i et vaffeljern eller på en pande.

  3. Efter 2 minutter i vaffeljernet er æggewrappen færdig.

  4. Kom fyldet ovenpå æggewrappen og nyd dem med det samme.

 

Previous
Previous

Kylling i en cola , ingefær og chilimarinade

Next
Next

Ovnstegte græske frikadeller