Hurtig wokret med kylling og kokosmælk
Leder du efter en nem og hurtig ret til aftensmaden? Prøv denne wokret, der kun tager 15 minutter at lave! Den er perfekt til en travl hverdag og kan nemt tilpasses med dine yndlings grøntsager og protein. Følg min nemme opskrift, og du har en velsmagende ret klar på ingen tid.
Denne opskrift skal du prøve Asiatiske kødboller med teriyakis
Hurtig gryderet med kylling og kokosmælk
500 g kyllingebryst
1 bundt forårsløg
3 fed hvidløg
2 store gulerødder
1 rød peberfrugt
lidt revet ingefær
1 spsk. rød eller grøn karrypasta
2 spsk fiskesauce
1 spsk sød chilisauce
6½ dl grøntsagsbouillon
1 dåse kokosmælk
250 g fuldkornsnudler
salt og peber
Skær kyllingebrysterne i passende stykker.
Hak forårsløg og hvidløg fint.
Skær gulerødderne i tynde stave og skær peberfrugten ligeledes i stave.
Skræl ingefæren.
Varm en wok op ved høj varme, kom lidt olie på og svits kyllingekødet i et minuts tid. Rør rundt undervejs.
Kom grøntsagerne i wokken og steg dem i et minut. De skal stadigvæk have bid.
Riv ingefær i retten og tilsæt karrypasta, chilisauce og fiskesauce.
Hæld bouillon og kokosmælk i gryden og tilsæt nudler.
Skru lidt ned for varmen og lad retten simre til nudlerne er bløde. Det tager cirka 5 minutter.
Smag til med salt og peber og måske mere karry.
Se billeder af opskrifterne Her
Kylling med kokosmælk