Hurtig wokret med kylling og kokosmælk

Leder du efter en nem og hurtig ret til aftensmaden? Prøv denne wokret, der kun tager 15 minutter at lave! Den er perfekt til en travl hverdag og kan nemt tilpasses med dine yndlings grøntsager og protein. Følg min nemme opskrift, og du har en velsmagende ret klar på ingen tid.

Denne opskrift skal du prøve Asiatiske kødboller med teriyakis

Hurtig gryderet med kylling og kokosmælk

  • 500 g kyllingebryst

  • 1 bundt forårsløg

  • 3 fed hvidløg

  • 2 store gulerødder

  • 1 rød peberfrugt

  • lidt revet ingefær

  • 1 spsk. rød eller grøn karrypasta

  • 2 spsk fiskesauce

  • 1 spsk sød chilisauce

  • 6½ dl grøntsagsbouillon

  • 1 dåse kokosmælk

  • 250 g fuldkornsnudler

  • salt og peber

  1. Skær kyllingebrysterne i passende stykker.

  2. Hak forårsløg og hvidløg fint.

  3. Skær gulerødderne i tynde stave og skær peberfrugten ligeledes i stave.

  4. Skræl ingefæren.

  5. Varm en wok op ved høj varme, kom lidt olie på og svits kyllingekødet i et minuts tid. Rør rundt undervejs.

  6. Kom grøntsagerne i wokken og steg dem i et minut. De skal stadigvæk have bid.

  7. Riv ingefær i retten og tilsæt karrypasta, chilisauce og fiskesauce.

  8. Hæld bouillon og kokosmælk i gryden og tilsæt nudler.

  9. Skru lidt ned for varmen og lad retten simre til nudlerne er bløde. Det tager cirka 5 minutter.

  10. Smag til med salt og peber og måske mere karry.

Se billeder af opskrifterne Her

Kylling med kokosmælk

Previous
Previous

Smørstegt aspargesbroccoli

Next
Next

Cookies med mørk chokolade og hasselnødder